Geslaagd openingsfeest Stichting Dionne!

31 oktober 2015

Stichting Dionne kijkt met trots terug op een zeer geslaagd openingsfeest!

Op 30 oktober hield Stichting Dionne een openingsfeest met daaraan voorafgaand een sponsorloop. Stichting Dionne werd vereerd met een bezoek door de burgemeester van Alkmaar de heer Bruinooge. Hij opende de sponsorloop en daarmee de stichting officieel.

De sponsorloop werd gehouden op het terrein van voetbalvereniging Egmondia. Zowel ouders als kinderen renden mee en er werd ruim 1200 Euro opgehaald!

Na afloop van de loop was er een gezellig samenzijn in Sportcafé de Watertoren.

Monkey Town Alkmaar was tevens van de partij en sponsorde alle kinderen twee gratis entree kaartjes.

Stichting Dionne wilt alle deelnemers, aanwezigen en sponsoren hartelijk bedanken en werkt stiekem alweer aan volgende sponsorloop! Hou onze website vanaf het nieuwe jaar hierover in de gaten!

Nieuwsgierig naar alle foto’s van de sponsorloop en opening? Kijk dan op onze facebookpagina!